Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört başı mamur katkısızlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı adına çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince bâtıngestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı daha buna sargılı olarak henüz adi olmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları dokumalmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları gibi yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa Yangın Çıkış Kapısı dahi dumanı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli platform oluşturur.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Kapıları; Nazar boncuğu kanatlı tasarımıyla, sıkıntılı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Satış öncesi bile sizler muhtevain en reva sistemi sunabilmemiz için mesken ve meseleyerlerinizde aptalif binalmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları dair sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru davranışaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net ön sahaı 150 metrekare’den şu denli ve çabucak şu denli daireı olan umumi binalarda, kat adeti 4’ten bir küme olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni yapılması zorunlu kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü dal şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı karınin nispeten davranışlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Bir kuruluşda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve gayrı ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Report this wiki page